Tjenester

Over 30 års erfaring med

lager og logistik.

Lagerhotel

Vi er grundlæggende et lagerhotel, hvor vi varemodtager, kontrollerer, opbevarer og plukker samt sender dine varer - sikkert og effektivt.

Vores lagerhotel er altid bemandet og bliver hver dag besøgt af alle typer fragtmænd - så du er sikker på at få dine vare modtaget, optalt og opbevaret sikkert og forsvarligt.

Vores moderne lagerhaller er opvarmede og sikret med alarm og gitre. Vi har altid rigeligt med palle- og plukreoler og du betaler kun for dit reelle forbrug.

Vi har altid åbent og kan scallere op og ned efter dine behov - uden at du skal bekymre dig om at holde åbent eller betale overflødige faste høje udgifter ved f.eks. lav aktivitet.

Pakkeri

Vi har stor erfaring med at udføre special pakkeopgaver som f.eks. at sætte mærkater på slik, flasker eller andre varer samt at lave sampak med flere produkter eller lignende. Vi kan også udføre tests eller ompakning samt fremstilling af reklame- eller stregkodemærker.

Vi har fast personale, der løbende udfører vores pakkeopgaver - og ved højtiderne scalerer vi typisk op til over 20 personer. Ingen opgave er for lille eller for stor.

Ordre ekspeditioner

Vi ekspederer enhver type ordre hurtigt og sikkert.

Vi har hver dag fast afhentning af pakker og paller til hele Danmark og resten af verden.

Hvis vi modtager din ordre om formiddagen er den sikker på at komme afsted samme dag.

Vi kan modtage enkle mails med en ordre, der så plukkes, kontrolleres og afsendes - sikkert og hurtigt - efter dine anvisninger.

Vi har også mulighed for at integrere vores lagersystem med din webshop eller økonomisystem, så ordren modtages automatisk og plukkes og ekspederes fuldautomatisk via stregkodelæsere. Helt uden din indblanding. Vi kan også aktivere automatisk betaling i din webshop og udsendelse af T&T mails efter ekspedition.